Kurser via Zoom

Gode råd til kurser via Zoom

Flere kurser hos FOF afholdes via Zoom eller som kombineret Zoom og klasseundervisning. For at få mest muligt ud af kurset, kommer her nogle gode råd.

Inden kurset får du tilsendt et link til Zoom-mødet, det er aktivt et stykke tid før kurset starter.

Tempoet på kurset vil være tilpasset, så Zoom-kursister kan følge med, og stille spørgsmål lige som de kursister der er fysisk tilstede på kurset.

På Zoom vises den skærm, som alle kursister kan se, og lyden fra klasseværelset vil så vidt muligt være med, så alle kan høre hinandens spørgsmål og svar.

Det er vigtigt, at være klar til at spørge med det samme, hvis der er noget der går for stærkt eller er utydeligt.

Gerne 2 skærme

Den bedste oplevelse fås, hvis du har to skærme. Det behøver ikke være et smart setup med en pc og to skærme, det kan sagtens være en bærbar, hvor der tilsluttes en ekstra skærm, eller du kan køre Zoom på mobilen, og caste til fjernsyn, så du kan bruge computer/bærbar til at arbejde på.

Det vil selvfølgelig være bedst, hvis du har testet dit setup inden kurset, så du er fortrolig med det, og ved det virker.

Camtasia

Specielt til Camtasia kurset vil vi opfordre til at have to skærme. Ellers skal du være rigtig god til at Alt+Tab’e dig fra program til program, for at kunne følge med, og arbejde i Camtasia.

Tilstrækkeligt med netværk

Selvom Zoom godt kan afvikles på mobilt bredbånd, vil videokvaliteten sikkert ikke være lige så god, som hvis du har noget ordentligt bredbånd.


Kurser med adgang via Zoom