Kursus i SEO og Link Building i København

Skriv din hjemmeside til tops i Googles søgeresultater.

Deltag fysisk i klasseværelset eller på distance via Zoom.

På kurset lærer du alle de grundlæggende ting, der skal til for at give din hjemmeside bedre placeringer i søgemaskinerne.

Vi skal se på de tre ting der har betydning for hvordan Google placerer vores hjemmeside i de forskellige søgninger:

  • Teknik
  • Indhold
  • Engagement
Underviser Michael Bredahl
Michael Bredahl Underviser hos FOF

Det vigtigste er indholdet, for “Content is King” er et mantra der har slået igennem. Det skal være det rigtige indhold, så vi skal finde ud af hvad målgruppen søger efter, og hvordan vi kan få formidlet vores viden ind på hjemmesiden på en lækker måde. Der skal også tilføjes billeder, og gerne video, og så er siden klar, men det kan ikke stå alene.

Der er mange ting der har indflydelse, så vi skal også se på de skjulte, og så prøve at få andre til at synes godt om vores indhold, ved at de linker til os. Ellers må vi selv bygge et par links.

Kom med på dette kursus i SEO og link building i København, et stenkast fra Nørreport station.

Indhold på din hjemmeside

Vi skal især se på det gode indhold, der skal til for at øge mængden af »gratis« organisk trafik fra søgninger. Her er det vigtigt, dels at du får lavet en god søgeordsanalyse, så du ved, hvilke emner folk søger på, dels at du optimerer indholdet og laver interne links.

Indholdet på hjemmesiden er i dag det, søgemaskinerne prøver at give placeringer ud fra, og du bliver kun synlig på det du har skrevet om på hjemmesiden.

Vi ser på, hvilke redskaber du kan bruge for at finde emner til godt indhold, der passer til din side, også billeder og video, og vi gennemgår, hvordan sidens opbygning og formatering er vigtig for at få de gode placeringer. Her må vi ikke glemme interne links, der nærmest er en disciplin for sig selv!

Vi skal også se på et redskab der kan hjælpe med at forbedre den “reklame” du laver i Google søgningen, i de organiske resultater. Det er dem der ikke er betalte, og ofte kaldes gratis..

Den skjulte tekniske del er også vigtig

Hjemmesidens tekniske del er vigtig, hvor hastighed er en betydelig faktor, nærmest på niveau med indholdet. Her vil vi se på, hvordan vi kan måle sidernes hastighed, og hvad der kan gøres for at forbedre teknikken.

Nogle af de lidt nørdede ting er hosting og cache, samt lazy load. Nogle ting som du muligvis skal have hjælp til, men så ved du, hvilken hjælp du skal bede om!

Heldigvis er der en masse tools der kan hjælpe, så vi ser på et af dem, hvordan det kan hjælpe os med at opdage evt. fejl, så vi kan forbedre hjemmesiden.

Engagement, kaldet link building

Ingen er i dag i tvivl om, at du også skal have nogle links til din hjemmeside for at få de bedste placeringer. Her er det bare vigtigt, at du får nogle gode links, så dem skal vi lære at finde. En vigtig del af link building er vurderingen af, om det kan betale sig.

Vi kigger på det hele, men fokus er her på Outreach, PR og den ægte historie. Vi ser også på et par services der kan hjælpe os, hvis vi vil give den gas med link building.

En vigtig del er selvfølgelig at være klar over om det er ulovligt, eller om vi overtræder nogle regler. Det får du klar besked om, med et nej og et ja, men også forklaret hvorfor.

Din hjemmeside

Vi kan nå at kigge på et lille udvalg af nogle af kursisternes egne hjemmesider, hvis det ønskes, og se på, hvad der kan forbedres.

Hvad får du ud af SEO kurset?

Når du er færdig med kurset, har du en viden om hvad der skal til for at få nogle gode placeringer i de Google søgninger der er vigtige for dig, så du kan opnå mere relevant trafik, og så er det op til din hjemmeside om den konverterer.

Du vil få kendskab til nogle redskaber der kan hjælpe dig i arbejdet med at få godt indhold på din hjemmeside, der er optimeret så Google synes om det.

Du vil også have viden om, hvad der skal kigges på rent teknisk, og få et redskab der kan hjælpe med fejlrettelser.

Endelig vil du have nogle helt konkrete eksempler på hvor og hvordan du kan  bygge links til din hjemmeside, og være klar over hvilke konsekvenser det an have.